SZOLGÁLTATÁSAINK

Informatikai tanácsadás

Informatikai audit

Az informatikai audit első lépéseként munkatársaink a helyszínen mérik fel az adott vállalat meglévő hardver és szoftver eszközeit, személyes interjúkon keresztül ismerik meg a meglévő fejlesztési igényeket, változtatási szándékokat. Az audit eredményeit jelentésben adjuk át Önöknek.

Informatikai stratégia kialakítása

A fennálló helyzet elemzése és az interjúk eredményei alapján elkészítjük javaslatainkat a hardver és szoftver eszközök fejlesztésére, az adott vállalatnál kialakult informatikai kultúra esetleges módosítására, és elkészítünk egy összefoglaló informatikai stratégiát. Amennyiben az adott helyzet és igények lehetővé teszik, és a partner igényli több alternatívát is megfogalmazunk. A javaslatokat egyeztetjük a megrendelő vállalat stratégiai vezetőivel, és esetleges változtatási igényeiket közösen átgondolva illesztjük be az új stratégiába.

Megvalósítás

Igény esetén partnereinket támogatjuk az új informatikai stratégia megvalósítása során szakmai tanácsadással, projektvezetési szolgáltatással, szakértők bérbe adásával és informatikai fejlesztésekkel. Minden más, egyedi megoldást igénylő probléma esetén örömmel állunk rendelkezésre.