SZOLGÁLTATÁSAINK

Projekt menedzsment

Projektek vezetése, minőségbiztosítása

Egy projekt mindig egyedi, összetett folyamat. A lebonyolításához szükséges erőforrások és tevékenységek tervezése, a célok pontos meghatározása, a folyamatok irányítása és az eredmények kiértékelése ezért mindig speciális, a projekt kivitelezésében érdekelt cég napi tevékenységétől eltérő feladatot jelent.

Gyakori, hogy akár egy kezdetben egyszerűnek tűnő projekt sem éri el az eredetileg kitűzött célt, vagy messze kicsúszik az eredetileg tervezett költség-, illetve időkeretből, esetenként teljesen sikertelenül zárul. Az ilyen kudarcok oka legtöbbször a tervezés hiányosságaiban, vagy hibáiban keresendő, vagy az erőforrások, a költségek, és a változások kezelésére, emellett a projekt szakszerű dokumentálására alkalmas módszertan alkalmazásának hiányára vezethető vissza.

Projektvezetési szolgáltatásunkkal legfőbb célunk, hogy az általunk képviselt módszerek bevezetésével az ön projektjeinek lebonyolítását hatékonnyá, a folyamatokat kontrollálhatóvá tegyük, a projekt céljait a kitűzött költség és időkereteken belül elérjük. Szolgáltatásunkat a projekt teljes időtartamára, valamennyi munkafolyamatra kínáljuk a célok kitűzésétől egészen a projekt eredményeinek értékeléséig.