SZOLGÁLTATÁSAINK

Projekt menedzsment

Ideiglenes projektiroda

A vállalatok életében időről időre előfordul, hogy olyan alkalmi feladatok megoldására van szükség, amelyek lényegesen elütnek az alaptevékenységtől. Ilyenkor gyakran hiányoznak a gördülékeny megoldáshoz szükséges tapasztalatok és a napi tevékenységüktől elszólítható kollégák. Egy költözés, egy informatikai rendszer bevezetése vagy egy nagyobb szabású pályáztatás lebonyolításának egyszeri feladata nem teszi indokolttá, hogy a vállalat saját projekt menedzsment szervezetet állítson fel, vagy más területen nehezen nélkülözhető kollégáit képzésekre küldje el.

Az S&M Projects Kft. ilyen helyzetekben képes arra, hogy ügyfelénél ideiglenesen működő projektirodát állítson fel, amelyben a projekt feladatok jelentős részét, a szervezési és adminisztratív feladatok ellátását átvállalja, miközben az ügyfél mindvégig magánál tarthatja a célok kitűzésének és a döntések meghozatalának jogát.

Azoknál az ügyfeleinknél, akik végül mégis a saját projekt menedzsment szervezet kialakítása mellett döntenek, az ideiglenes projektiroda működtetése közben arra is képesek vagyunk, hogy az ügyfelünk számára testre szabott módszertant alakítsunk ki, amelynek a működésébe folyamatosan vonjuk be a belső kollégákat.