SZOLGÁLTATÁSAINK

Projekt menedzsment

Képzések tartása

Ha Önnek egyedi és komplex beruházásokat, fejlesztéseket, átszervezéseket, vagy bármilyen egyéb összetett és nem rutinszerű feladatot megadott idő- és költségkereteken belül kell magas minőségi követelmények figyelembe vételével megoldania, akkor segítségére lesznek a modern projekt menedzsment módszerei.

Az S&M Projects Kft. által szervezett képzések bevezetést nyújtanak a cégünk által használt projektvezetési módszertanokba. A projektvezetés elméletét, és a módszertanok gyakorlati alkalmazását olyan szakemberektől sajátíthatja el, akik napi gyakorlatukban használják azokat.

Projektvezetői képzéseinket természetesen ajánljuk mindenkinek, aki valamilyen projektben vezetői feladatokat lát el, vagy ilyen feladatra készül. Ajánljuk továbbá olyan vezetőknek, akiknek beosztottjai projektfeladatokat, illetve projektirányítási feladatokat látnak el. Ne feledkezzünk meg a projektekben résztvevő munkatársaikról sem, hiszen az ő hatékony közreműködésük nélkül egyetlen projekt sem fejeződhet be sikeresen. Feladatorientált, a projektek működési szabályaihoz igazódó munkavégzésük a siker záloga, ezért külön képzési anyagot dolgoztunk ki a projektek leendő tagjai számára.