SZOLGÁLTATÁSAINK

Vezetési tanácsadás

Coaching

Mai világunk felsővezetői gyakran teljesíthetetlen elvárásokkal találják szemben magukat napi feladataik során. Egyszerre kellene egy tapasztalt pszichológus, egy dörzsölt főkönyvelő, a senior szakértő és a szuper kereskedő képességeivel rendelkezniük. A megoldás látszólag egyszerű, beszéljék meg a kollégáikkal a problémákat, hiszen közöttük van gazdaságis, HR-s, szakértő és kereskedő. Bármilyen kézenfekvőnek tűnik a megoldás, sok esetben nem élhetnek vele, mert a tervezett üzlet, szervezeti átalakítás, gazdasági lépés bizalmasabb jellgű annál, minthogy az ahhoz értővel megbeszélhessék, vagy valamelyik másik vezető beosztású kollégájuk érdekeit sérthetik terveik, esetleg saját érzelmeik nem teszik lehetővé az optimális lépés megtételét.

Sokan örömmel beszélnék meg (cég)vezetési problémáikat hasonló gondolkodású, hasonló tapasztalatokkal rendelkező emberekkel. Viszont ezen kollégáikat leggyakrabban a fent említett okok miatt nem kérdezhetik meg. Más cégek vezetőivel sem oszthatják meg cégük legbelsőbb kérdéseit. Ott állnak magányosan a problémáikkal. Nincs kivel megbeszélni azokat. Aki tudhat róla, az nem ért hozzá, aki ért hozzá, az nem tudhat róla...

A megoldás a coaching. Az S&M Projects munkatársai sokéves vezetői tapasztalaik alapján az Önök méltó partnerei lehetnek. A tanácsadói létnek köszönhetően sok cégnél dolgoztak már, különböző, sikeresen működő, esetleg kudarcot valló megoldást láttak. Garantáltan az Önök rendelkezésére állnak, amikor Önöknek az a legmegfelelőbb, és biztosak lehetnek abban, hogy az Önök problémáinak megoldása a céljuk. Nem érintettek a belső "érdekjátszmákban", nem befolyásolják őket múltbéli sérelmek, egyéb érzelmi szálak. Úgy látják a céget, ahogy Önök látják, és arra a problémára keresik a megoldást, ami Önöket foglalkoztatja.

Miért minket válasszon?