SZOLGÁLTATÁSAINK

Vezetési tanácsadás

Szervezetépítés

A jól képzett, tapasztaltvezető általában tudja, mit kell tenni. Határozott elképzelése van arról, mik a cégének, részlegének erősségei, mely területeken kellene fejlődniük. A változtatások koncepciója is megvan a fejében, de a részletek kidolgozására, a változási projekt megvalósítására nincs ideje, energiája.

Szerencsés esetben talál olyan munkatársat, akire rá meri bízni a koncepció részletes kidolgozását, majd az átalakítási folyamat irányítását. Ha mégsem, akkor forduljon bizalommal hozzánk. Az S&M Projects Kft. tanácsadói személyesen nem érintettek a tervezett átalakítás által, így objektív szempontok alapján alakíthatják ki javaslatukat, végig a kitűzött célra összpontosítva irányíthatják, vagy támogathatják az átalakítás folyamatát.

Akárcsak az interim menedzsrek esetében külsős tanácsadóra lehet bízni a személyes kapcsolatok esetleges megromlását kockáztató feladatok megtervezését, elvégzését hiszen neki nem kell nap mint nap együtt dolgozni a változások által kellemetlenül érintett kollégával, vagy legjobb barátjával. Tapasztalataink szerint a munkatársak is könnyebben elfogadják egy külső tanácsadó (esetleg negatív) véleményét, míg hamar megtalálják a múltbéli súrlódásokat, melyek miatt, most kritizálják őket, ahelyett, hogy elgondolkodnának a helyzeten, saját teljesítményükön.

Miért minket válasszon?